About Jone Matilainen

Jone Matilainen

Biography

PALVELUHINNASTO PDF-MUODOSSA


Jone Matilainen, p. 044-9674410


Jone Matilainen Photography & Design aloitti toimintansa joulukuussa 2011 Leppävirralla ja Varkauden seudulla. Yritys muutti Pieksämäelle huhtikuun 2013 alusta, oma Skin Poetry-studio on nykyisin kaupungin keskustassa, osoitteessa Keskuskatu 16.


Yritys keskittyy lämminhenkiseen, rentoon ja persoonalliseen valokuvaukseen, sekä editointiin, retouchingiin/retusointiin, mainostuotantoon ja graafiseen suunnitteluun niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Palvelut tuotetaan rauhassa ja asiakasta kuunnellen, liukuhihnatuotantoja en harrasta.


Yrityksille tarjotaan pääosin graafisen suunnittelun palveluita, kuten logosuunnittelua, painomateriaalien ja webgrafiikan tuotantoa, sekä kuvauspalveluja (tuotekuvaukset, henkilöstökuvaukset jne). Mahdollisuus myös kattavaan websuunnitteluun, ikkuna/autoteippauksiin ja muihin perinteisiin mainostoimistopalveluihin. Palvelen myös useita tahoja freelance-lehtikuvaajana. (mm. A-Lehdet, AlmaMedia, Pellervo-Media, OtavaMedia, useita aikakauslehtiä ja webjulkaisuja)


Yksityishenkilöille palvelut kohdentuvat eniten valokuvauspuoleen; hääkuvauksiin, valmistujaiskuvauksiin, perhe/juhlakuvauksiin, muotokuviin, sekä vauva- ja raskausajan kuvaukseen. Tuotan ja valmistan myös laadukkaita kuvatuotteita ja tulosteita oman verkkokaupan kautta.


Tulevaisuudessa yrittäjällä siintelevät visioissa normaalin työskentelyn lisäksi kirjan julkaisu, sekä pidemmät kuvausmatkat ulkomaille. Asiakastöitä olen tehnyt tähän mennessä kattavasti kotimaassa, sekä Ruotsissa, Espanjassa ja Italiassa.


Valokuvanäyttelyt:
- "Mourning - Explorations in Sorrow", 2013
- "Sydämeni Matka", yhteisnäyttely, 2015
- "RO4R"- jatkuva onlinenäyttely, alkaen 2016


Käytän työssäni Canonin täyskennokameroita, sekä Elinchromin studio- ja akkusalamajärjestelmää.


- Jone Matilainen, p.044-9674410

Contact

Location

© Jone Matilainen