Jone Matilainen

Jone Matilainen

PALVELUHINNASTO PDF-MUODOSSA


Jone Matilainen, p. 044-9674410


Jone Matilainen Photography / Design aloitti toimintansa Joulukuussa 2011 Leppävirralla ja Varkauden seudulla. Yritys muutti Pieksämäelle Huhtikuun 2013 alusta, oma Skin Poetry-studio on nykyisin kaupungin keskustassa, osoitteessa Keskuskatu 16.


Yritys keskittyy lämminhenkiseen, rentoon ja persoonalliseen valokuvaukseen, sekä editointiin, retouchingiin/retusointiin, mainostuotantoon ja graafiseen suunnitteluun niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Palvelut tuotetaan rauhassa ja asiakasta kuunnellen, liukuhihnatuotantoja en harrasta.


Yrityksille tarjotaan pääosin graafisen suunnittelun palveluita, kuten logosuunnittelua, painomateriaalien ja webgrafiikan tuotantoa, sekä kuvauspalveluja (tuotekuvaukset, henkilöstökuvaukset jne). Mahdollisuus myös websuunnitteluun, ikkuna/autoteippauksiin ja muihin perinteisiin mainostoimistopalveluihin. Palvelen myös useita tahoja freelance-lehtikuvaajana. (mm. A-Lehdet, AlmaMedia, Pellervo-Media, useita aikakauslehtiä ja webjulkaisuja)


Yksityishenkilöille palvelut kohdentuvat eniten valokuvauspuoleen; hääkuvauksiin, valmistujaiskuvauksiin, perhe/juhlakuvauksiin, muotokuviin, sekä vauva- ja raskausajan kuvaukseen. Kauttamme saa tarvittaessa myös valmiit kuvatuotteet ja tulosteet.


Tulevaisuudessa yrittäjällä siintelevät visioissa normaalin työskentelyn lisäksi kirjan julkaisu, sekä pidemmät kuvausmatkat ulkomaille.


Valokuvanäyttelyt:
- "Mourning - Explorations in Sorrow", 2013
- "Sydämeni Matka", yhteisnäyttely, 2015
- "RO4R"- jatkuva onlinenäyttely, alkaen 2016


Laitteisto: Mm. Canon EOS 5D Mark II, Canon EOS 1D Mark II, Canon EOSM3, Canon EOS40D, Pentax Super ME- filmijärjestelmäkamera, Canonin, Sigman ja Tamronin objektiiveja, Slik ja Hama-jalustat, Metzin ja Canonin salamat, Elinchromin kattava studio/akkusalamajärjestelmä.


- Jone Matilainen, p.044-9674410

Valokuvaajat.fi -ammattilainen

Facebook Website E-Mail